Wat houdt dit in?

Mediumschap of het readen van dieren is voor veel mensen iets ongrijpbaars, maar eigenlijk is het een manier van communiceren die we gewoonweg vergeten zijn. In de huidige tijd waarin wij leven zijn wij niet meer in staat om te verstillen en telepathisch te communiceren met alles om ons heen. Dieren spreken niet een taal zoals wij, maar ze communiceren wel degelijk. Je kunt hierbij denken aan een gevoel, beelden of gedachtes die binnenkomen in je hoofd. Ik vind het een geweldige skill om met name vreemde situaties of gedragingen beter te begrijpen, of gewoonweg de band tussen mens en dier te voelen.

Ik zet het readen al langere tijd in tijdens mijn behandelingen in real life. Maar sinds 2023 ben ik vaker dieren gaan readen op afstand, via foto's. Je kunt hierbij ook denken aan overleden dieren. Het heeft mij zelf heel veel rust gegeven om een reading bij een collega aan te vragen toen onze kat Arie plotseling overleed. In de loop van 2023 ben ik dit zelf meer gaan ontwikkelen en ik ben nu op een punt beland dat ik gericht vragen kan stellen en dieren op afstand kan helpen met een energetische behandeling. Ik hoop mensen zo de rust te kunnen bieden, die het mij gegeven heeft.

Verschillende manieren

Je kunt een persoonlijke keuze maken om een reading te ervaren.

  1. Tijdens een behandeling fysiotherapie (combi fysio, energie werk en mediumschap) (real life)
  2. Tijdens een behandeling Integraded Energy Therapy icm mediumschap (real life)
  3. Of via een foto reading

Fotoreadings

Heb jij een vraag aan jouw dier vanwege gedrag wat je niet begrijpt, wil je je dier optimaal voorbereiden op een verhuizing of is jouw dier plotseling overleden en zit je nog vol vragen, neem dan gerust contact op. Je hoort van mij de verdere stappen die nodig zijn om de foto reading compleet te maken!